Apartament

600 lei / noapte

Atmosfera apartamentului este speciala: caldura mobilierului din lemn, de o eleganta subtila, creeaza starea de relaxare mult visata. Apartamentul de lux cu suprafata pornind de la 40 mp, ofera o zona de relaxare cu canapea extensibila de 150 cm, birou de lucru, TV si conexiune wireless gratuita la internet.
Paturile din dotarea camerelor, de tip matrimonial, dispun de saltele speciale ce confera odihna perfecta. Camera de baie este dotata cu cada uscator de par, oglinda, prosoape, halate si si produse cosmetice.

Alegeti un apartament si intreaga familie se poate bucura de servicii de cazare excelente. Impreuna este mai vesel si mai placut!

In orice moment din zi sau din seara, privelistea incantatoare din balconul Apartamentului Premium reprezinta un adevarat premiu pentru oaspetii nostri. Descoperiti rasfatul si relaxarea in apartamentele noastre intr-o nota de lux si eleganta!

Balcon cu scaune relaxare

TV

Wi-fi

Birou de lucru

Uscator de par

Mobilier din lemn

* Ora check-in: 14:00 * Ora check-out: 12:00 * Late check-in: contactati-ne pentru detalii

Formular rezervare

    Quick Contact Mail
    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.