Atractii

Poiana Marului,
Un colt de rai cu peisaje unice
Poiana Marului este cu adevarat un colt de rai. Dealurile se ridica si cobara alene, ca intr-un tablou. Peisajul pare rupt de realitate si privelistea catre Muntii Piatra Craiului difera de la un anotimp la altul. Aici simplitatea e la ea acasa, asa spun localnicii, poienari din tata in fiu, patratori de traditii si ospitalieri inascuti. Te invitam sa descoperi una din cele mai frumoase zone din Romania.

Atractii turistice
La care ajungi usor

Daca esti un impatimit al fotografiei de natura te invitam sa iti focusezi obiectivul catre Parcul National Piatra Craiului, Plaiul Foii, Zarnesti Canion, Viaductele Sinca Veche, Pestera Gang din Valea Gaunoasei.

Iubitorii de ursi se pot bucura de cel mai mare sanctuar din lume, Libearty Bear Sanctuary Zarnesti, cat si de observatorul de ursi de pe Valea Strambei. Puteti observa minunatele exemplare in libertate, in mediul lor natural.

Impatimitii de situri istoriice pot vizita Cetatea Rasnov, Castelul Bran, Manastirea Sinca Noua sau Manastirea Rupestra din Sinca Veche. Moara din Ohaba este functionala si placintele sunt de departe cele mai bune din lume.

Vrei mai mult? Inchiriaza biciclete, ATV-uri sau masini de teren. Aici esti in locul potrivit pentru off-road si plimbari pe coclauri. Fiecare deal este o descoperire. Fiecare vale te asteapta in tihna si liniste.

Quick Contact Mail
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.