Camera de lux

400 lei / noapte

Aceste apartamente, dupa cum sunt de altfel si denumite, satisfac standardele superioare in ceea ce priveste spatiul si rafinamentul. Cu suprafete pornind de la 31 mp, camerele sunt potrivite pentru o vacanta in orice anotimp, oferind confort, stil si personalitate, intr-un ansamblu desavarsit.

Se poate opta pentru pat matrimonial sau paturi separate, camera beneficiind de urmatoarele dotari: birou, TV, telefon, conexiune wireless la internet gratuita . Camera de baie are jacuzzi, uscator de par, oglinda pentru cosmetica, halate, prosoape si o atmosfera de relaxare minunata. Balconul spatioasei camere ofera o imagine de vis si nenumarate momente de relaxare.

Am pregatit pentru tine o camera de lux. Iti oferim servicii de cazare la cel mai inalt standard de confort. Te rasfatam pe toata sederea la Pensiunea "Flori de Mar". Te asteptam sa revii. Ospitalitatea si facilitatile oferite sunt atu-ul nostru.

Balcon cu scaune relaxare

TV

Wi-fi

Birou de lucru

Uscator de par

Mobilier din lemn

* Ora check-in: 14:00 * Ora check-out: 12:00 * Late check-in: contactati-ne pentru detalii

Formular rezervare

    Quick Contact Mail
    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.