Despre noi

Redescopera ce inseamna ospitalitatea romaneasca. Te asteptam cu servicii de cazare deosebite intr-un cadru natural de vis. Locatia noastra este ideala atat pentru o excapada de weekend cat si pentru un concediu alaturi de familie in care sa te deconectezi de activitatile zilnice si sa te regasesti spiritual.

Iti oferim 17 locuri de cazare (11 camere standard, 2 camere exceptionale, 3 suite family si 1 apartament de lux), capacitatea pensiunii fiind de aproximativ 38 de persoane.

Suntem pregatiti sa iti oferim un sejur complet. Poti servi masa in restaurantul nostru si te poti bucura de experienta bucatarilor nostri. Te intampinam cu preparate traditionale realizate din ingrediente proaspete de la producatorii locali.

Atat cei mari, cat si cei mici, se pot bucura de facilitatile pensiunii si de atractiile din zona Poiana Marului, Rasnov, Zarnesti, Bran, Brasov.

In plus, in locatia noastra poti organiza evenimente personale (nunti, petreceri) si evenimente corporate, inclusiv teambuiding-uri memorabile.

Suntem aici pentru tine!

Quick Contact Mail
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.