Facilitati

Facilitati exterioare

Garden relax

Pensiunea "Flori de Mar"  este o destinatie de familie. Ii asteptam,  atat pe cei mari cat si pe cei mici,  cu spatii exterioare pentru relaxare si recreere. Copii pot petrece timp in locul de joaca amenajat si pot socializa fara telefoane sau tablete. Adultii se pot bucura de locurile special amenajate pentru ei sau pot petrece timp alaturi de cei mici pe terenul de fotbal.

Curtea imensa si amenajata pentru a crea un loc de vis este deliciul oaspetilor nostri in orice anotimp. Terasa de la rau este locul ideal in care sa savurezi o cafea, sa citesti o carte buna si sa te incarci cu toata energia magica a locului.

 

Trup si minte

SPA

Vrem ca fiecare dintre oaspetii nostri sa se simta rasfatat. Tocmai de aceea am amenajat un Centru Spa cu sauna si jacuzzi. Deconecteaza-te si bucura-te de facilitatile oferite. Te invitam in sauna la o sedinta relaxanta de detoxifiere urmata de un masaj al apei in jacuzzi. Este curata terapie pentru trup, minte si spirit.

Ne-am gandit la tot

Sala sport

Impatimit al sportului? Pe langa plimbarile in natura, poti face exercitiile obisnuite in sala de fitness amenajata si dotata cu aparatura moderna. Iti poti petrece timpul asa cum iti doresti, noi ne asiguram ca ai parte de un sejur de calitate.

Quick Contact Mail
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.