Terasa

Relaxare la superlativ

Foisor

Serveste micul dejun, pranzul sau cina in intimitatea unui foisor construit special pentru ca tu sa te bucuri de aerul curat de la munte. Te incantam cu bucate alese servite in foisorul pensiunii.  Lasa splendoarea naturii inconjuratoare sa iti incante ochii si sufletul. Ii poti supravehea pe cei mici in timp ce te delectezi cu o cafea aromata sau o limonada rece.

Poti tine in foisor chiar si un eveniment privat mai intim. Sebeaza-ti ziua de nastere sau alta zi importanta alaturi de cei dragi. Iti oferim preparate si bauturi la alegere.

Aer curat si priveliste incantatoare

Terasa Restaurant

Fie ca esti cazat sau in trecere, poti savura o bautura sau te poti delecta cu preparate care sa iti satisfaca pofta si foamea de ceva bun. Serveste-le pe tarasa si bucura-te de privelistea unica pe care zona Poiana Marului ti-o ofera. Terasa este locul ideal de relaxare, indiferent de ora aratata de ceas.

Atmosfera intima si familiara a terasei iti va aduce o stare de bine-meritata relaxare. Incarca-ti bateriile!

Spelndoare in iarba

Mese la rau

Vrei sa te simti conectat cu natura? Poti servi masa in curte. Am amenajat pentru tine zone cu mese si alei care sa iti ofere intimitatea de care ai nevoie. Serveste masa si urmareste-i pe cei mici cum se joaca in curte, departe de trafic sau alte pericole.

Fa un popas la "Flori de Mar", deliciile pregatite de bucatarii nostri si servite intr-un cadru natural te vor incanta si te vor face sa revii. Noi te asteptam cu aceleasi servicii de calitate cu care te-am obisnuit deja.

Quick Contact Mail
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.